0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQPolitikë SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

A participojnë shqiptarët në Komunën e Kumanovës?!

Sektori civil, gjegjësisht shoqatat joqeveritare shqiptare në Komunën e Kumanovës shprehin pakënaqësi duke reaguar ashpër me rastin e ndarjes së buxhetit për kulturë, sport dhe aktivitete arsimore edukative për vitin 2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle