0_MIA Investigon.Portal SQMIA Investigon SQ

A do të nisë qeveria ruse rrugën e intensifikimit të represionit dhe provokimit të luftës?

Rezultatet e zgjedhjeve në Rusi sollën një epilog të parashikueshëm dhe për ta arritur këtë, autoritetet punuan pa u lodhur për të eliminuar "kandidatët e papërshtatshëm" dhe për të demotivuar votuesit që kërkojnë pjesëmarrje reale në jetën politike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle