0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

МASH: Vijon zgjidhja e aplikimeve të pranuara në kuadër të afatit të dytë të thirrjes për racion të subvencionuar për studentë

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës informon se është duke u zhvilluar gjenerimi dhe shpërndarja e zgjidhjeve të aplikimeve të pranuara përmes portalit – shërbime-e për 9562 studentë që kanë plotësuar kushtet dhe kanë ushtruar të drejtën e racionit të subvencionuar për studentë brenda afatit të dytë të thirrjes për aplikim. Procesi do të përfundojë sot.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle