Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

27 Јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на Холокаустот

Комеморативно одбележување на 27 Јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на Холокаустот

Копче за почеток
Затвори