Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

20 години од формирањето на Единицата за брзо распоредување – ЕБР

Одбележувањето на јубилејот – 20 години од формирањето на Единицата за брзо распоредување – ЕБР

Копче за почеток
Затвори