Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

100 години од раѓањето на Блаже Конески

100 години од раѓањето на Блаже Конески во Кинотека: Кратки документарни филмови и откривање на мурал во чест на великанот

Копче за почеток
Затвори