Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Стево Пендаровски – Ана Лирман

Средба на претседателот Стево Пендаровски со Ана Лирман, државна министерка за Европа во Министерството за надворешни работи на Сојузна Република Германија

Копче за почеток
Затвори