Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Премиерот Ковачевски во посета на браната Конско

Премиерот Димитар Ковачевски во посета на браната Конско во Гевгелија

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори