Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

„Минималната плата во Република Северна Македонија и нејзините ефекти врз работењето на фирмите“

Презентација на студија/анализа „Минималната плата во Република Северна Македонија и нејзините ефекти врз работењето на фирмите“

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори