Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Конференција по повод 20 години од Охридскиот рамковен договор под слоганот „По Охрид“.

Конференција по повод 20 години од Охридскиот рамковен договор под слоганот „По Охрид“.

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори