Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Али Ахмети положи цвеќе по повод годишнина на смртта на Ѓерѓ Кастриоти Скендербег

Али Ахмети положи цвеќе по повод годишнина на смртта на Ѓерѓ Кастриоти Скендербег

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори