Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

јавна кампања за будење на свеста кај граѓаните за потребата од заштита на шумското богатство од пожари

јавна кампања за будење на свеста кај граѓаните за потребата од заштита на шумското богатство од пожари во текот на летниот период

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори