Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Ѓурчиновски реферира за состојбата, обемот на реализација на плановите и задачите на Армијата во 2021

Началникот на Генералштабот, генерал- потполковник Васко Ѓурчиновски реферира за состојбата, обемот на реализација на плановите и задачите на Армијата во 2021 година пред претседателот и врховен командант Стево Пендаровски и министерката за одбрана Радмила Шекеринска

Копче за почеток
Затвори