Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Црвен крст – Светски ден на волонтерството

Црвениот крст на Република Северна Македонија под мотото „Хероите меѓу нас – Незапирливи“ го одбележи Светскиот ден на волонтерството – 5 Декември

Копче за почеток
Затвори