Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Увид во градежни работи

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска изврши увид во градежните работи кои се извршуваат на објектот каде е сместен Секторот за воена безбедност и разузнавање

Копче за почеток
Затвори