Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Тана де Зулуета го посети избирачкото место бр. 2805

Шефот на Mисијата на ОДИХР за набљудување на локалните избори во Северна Македонија, Тана де Зулуета го посети избирачкото место бр. 2805 на општина Центар

Копче за почеток
Затвори