Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Средба на Стево Пендаровски со Мустафа Шентоп

Средба на претседателот Стево Пендаровски со претседателот на Големото национално собрание на Турција Мустафа Шентоп

Копче за почеток
Затвори