Фото MKФото Галерија MK

Претставници на Владите на Северна Македонија и Бугарија потпишаа неколку меморандуми за разбирање и декларации за соработка

Претставници на Владите на Северна Македонија и Бугарија потпишаа неколку меморандуми за разбирање и декларации за соработка

Копче за почеток
Затвори