Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Претседателот на Собранието Талат Џафери го потпиша Решението за распишување локални избори

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери го потпиша Решението за распишување избори за членови на советите на општините и Советот на Градот Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Градот Скопје

Копче за почеток
Затвори