Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Прес-конференција на Уставниот суд на Република Северна Македонија

Прес-конференција на претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска

Копче за почеток
Затвори