Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Прес-конференција на Мисијата за набљудување на изборите на ОДИХР, во вториот круг

Прес-конференција на Мисијата за набљудување на изборите на ОДИХР, во вториот круг

Копче за почеток
Затвори