Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Потпишување нов меморандум за соработка

Потпишување нов меморандум за соработка меѓу Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ и Амбасадата на Република Србија.

Копче за почеток
Затвори