Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Потпишување договор меѓу Амбасадата на Јапонија и Градската општа болница „8-ми Септември“

Потпишување договор меѓу Амбасадата на Јапонија и Градската општа болница „8-ми Септември“

Копче за почеток
Затвори