Фото MKФото Галерија MK

Потпишување декларација за фер, слободни и демократски избори помеѓу претседателите на подмладоците на политичките партии

Потпишување декларација за фер, слободни и демократски избори помеѓу претседателите на подмладоците на политичките партии

Проверете исто така

Затвори
Копче за почеток
Затвори