Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Пендаровски го врачи мандатот за состав на влада

Претседателот Стево Пендаровски го врачи мандатот за состав на влада на Димитар Ковачевски, претседател на СДСМ.

Копче за почеток
Затвори