Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири го посети основното училиште „Битолски конгрес“ во општина Чаир.

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири го посети основното училиште „Битолски конгрес“ во општина Чаир.

Копче за почеток
Затвори