Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Меѓународен научен симпозиум „Денови на Јустинијан I”

Свечено отворање на 9-от Меѓународен научен симпозиум за византиски и средновековни студии „Денови на Јустинијан I”

Копче за почеток
Затвори