Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Карен Донфрид – Бујар Османи

Помошникот државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Карен Донфрид на средба со МНР Бујар Османи

Копче за почеток
Затвори