Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Кампања за превенција од употреба на пиротехнички средства

СВР Скопје – Одделение за превенција и Црвениот крст на град Скопје организираат показна вежба во склоп на кампањата за превенција од употреба на пиротехнички средства

Копче за почеток
Затвори