Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Изложба на опрема за заштита и спасување

Изложба на опрема за заштита и спасување и претставување на Тимовите за брз одговор (ТБО) при Дирекцијата за заштита и спасување.

Копче за почеток
Затвори