Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Извештај од Европската комисија за Северна Македонија

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров и амбасадорот на Европска Унија во Северна Македонија, Дејвид Гир го презентираат Извештајот од Европската комисија за Северна Македонија

Копче за почеток
Затвори