Фото MKФото Галерија MK

Зградите на Владата и МНР обоени во боите на нашиот иден дом – ЕУ

Зградите на Владата и Министерството за надворешни работи обоени во боите на нашиот иден дом - Европската Унија

Копче за почеток
Затвори