Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

„Енвер Малиќи“ – промоција на Фондација и документарен филм

Промоција на Фондацијата „Енвер Малиќи“ и документарниот филм посветен на животот и дело на Енвер Малиќи

Копче за почеток
Затвори