Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Еврокомесарот за проширување и соседска политика Оливер Вархеи на средба со вицепремиерот Маричиќ

Еврокомесарот за проширување и соседска политика Оливер Вархеи на средба со вицепремиерот Маричиќ

Копче за почеток
Затвори