Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Демонстрација на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија

Демонстрација на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија

Копче за почеток
Затвори