Фото MKФото Галерија MKФото претплата МК

Генералната секретарка на ОБСЕ, Хелга Шмид во посета на Република Северна Македонија

Генералната секретарка на ОБСЕ, Хелга Шмид во посета на Република Северна Македонија

Копче за почеток
Затвори