Svet.SlajderWorldWorld.portal

Hulumtim: Vaksina kundër Kovid-19 në SHBA parandaloi 279.000 raste të vdekjes

Vaksinimi kundër Kovid-19 në mbarë SHBA-në ndihmoi të parandalohen rreth 279.000 raste të vdekjes dhe të evitohen 1,25 milionë hospitalizime, ceket në studimin e ri të Universitetit Jejll.

The full news article is available only to subscribers of the MIA web-service.
Sign in or contact our marketing sector for more information.

+389 2 2461600
marketing@mia.mk
Back to top button
Close